Изборник Затворити
Seo Optimizacija Sajta

 

OPTIMIZACIJA SAJTA - SEO

 

 • Istraživanje tržišta
 • Analiza konkurencije
 • Izrada strategije
 • Optimizacija stranica sajta
 • Optimizacija fotografija
 • Optimizacija tekstova
 • Izgradnja linkova
 • Čist kod
 • XML
 • Podešavanje servera
 • Konsultacije

Optimizacija sajta po razumnoj ceni

Bez obzira da li već imate web prezentaciju ili je tek planirate jedan od najbitnijih faktora Vašeg prisustva na internetu je SEO - Optimizacija sajta za pretraživače.

Da li je Vaše prisustvo na globalnoj mreži primećeno ili ne i u kolikoj meri?

Više od 80% kompletnog saobraćaja na internetu dolazi sa pretraživača kao što su Google, Bing, Yahoo... VV Media Studio je decenijski partner, kako domaćih tako i stranih web marketing agencija u izradi i implementaciji SEO strategija i sa pravom možemo reći da ja optimizacija vid web marketinga u koji treba investirati. Da bi ste povećali posećenost Vašeg web sajta a samim tim i Vaš obim poslovanja i opravdali postojanje samog web sajta potreban Vam je SEO.

Da li ste spremni da investirate u Vaš posao?

 

SEO Optimizacija - VV Media Studio

POPUNITE FORMULAR ZA SEO ANALIZU

  Šta je SEO (Search Engine Optimization)?Optimizacija Sajtova - SEO

  U današnje vreme već je svima jasno da su televizija, a naročito štampani mediji daleko ispod mogućnosti marketinga koje pruža internet. Svakim danom nove generacije sve više su okrenute telefonima, tabletima, računarima i svemu što taj svet pruža. Za sve što ne znamo, sve što nam nije jasno i za sve što nam treba danas svi odgovor tražimo na internetu.

  Kao što nam sama skraćenica govori, SEO - optimizacija Vašeg web sajta je niz procesa koji podrazumevaju prilagođavanje stranica kako za korisnike tako i za pretraživače sa ciljem dobijanja što bolje pozicije na pretraživačima za određenu frazu iz pretrage. Cilj svake SEO optimizacije sajta jeste isključivo povećanje posećenosti Vašeg sajta sa pretraživača, a uslovi za to jesu usklađivanje i unapređenje internih i eksternih činilaca koji čine jedan sajt (bolje ili lošije) optimizovanim.

  Već smo spomenuli da izradom web sajta i postavljanjem istog Vi postajete samo jedan od nekoliko stotina miliona podataka koji čine internet.
  Upravo iz tog razloga je bitna optimizacija Vašeg sajta, jer ona doprinosi tome da se Vaš sajt „istakne“ u vidu što boljih rezultata za određene reči pretrage
  koje su usko vezane za Vaše poslovanje.

  Uspešna i prirodna optimizacija sajta obuhvata:

  - Istraživanje i analizu konkurencije i tržišta i odabir odgovarajućih ključnih reči

  Prvi i najvažniji korak u postupku koji obuhvata SEO optimizacija sajta jeste odabir ključnih reči. Pretraživači vrše pretragu na osnovu zadatih reči ili fraza od strane korisnika, a kao rezultat prikazuju sve sajtove koji sadrže zadate termine. Shodno tome, pravilna procena i odabir odgovarajućih ključnih reči su suština svake optimizacije.

  - Unutrašnju optimizaciju sajta (eng. On-page optimization)

  Proces koji obuhvata podešavanje različitih elemenata na stranicama Vašeg web sajta, kao i prilagođavanje koje ima za cilj da pretraživači prepoznaju značajne ključne reči i sadržaj stranica i da se isti pojave na rezultatima pretrage, nazivamo unutrašnjoma optimizacijom jednog web sajta.

  - Spoljašnju optimzaciju sajta (eng. Off-page optimzation)

  Spoljašnja optimizacija sajta podrazumeva gradnju povratnih linkova (eng. Backlinks) ili ti procese koji se odvijaju van Vašeg web sadržaja a mogu igrati veoma značajnu ulogu u pozicioniranju Vašeg sajta. Povratni linkovi su uvek predstavljali bitan faktor koji može uticati na rezultate pretrage, a podrazumevaju linkove sa drugih relevantnih sajtova koji usmeravaju ka nekoj stranici Vašeg sajta. Pored mnogo teorija i priča koje su ispričane vezanih za izgradnju povratnih linkova jedina bitna sitnica je da svi povratni linkovi moraju biti što prirodniji jer sam algoritam od strane pretraživača koji ocenjuje prirodnost izgrađenih linkova doživljava konstantna unapređenja.