Изборник Затворити
Izrada Sajta - VV Media Studio

 

IZRADA WEB SAJTA

 

 • Unikatna moderna tema
 • Prilagođavanje postojeće teme
 • Responsive dizajn - telefon, tablet, računar
 • Funkcionalnost
 • Čist kod
 • SEO ready
 • SSD Hosting
 • HTML5, CSS3, PHP, JScript
 • Podešavanje servera
 • Održavanje web sajta
 • Konsultacije

Izrada web sajta po razumnoj ceni

Naša usluga izrade web sajta se bazira na Vašm potrebama sa ciljem ostvarivanja dugoročne saradnje. Uvek smo orjentisani ka što boljem prezentovanju Vaših usluga i Vašeg poslovanja i u stanju smo da razvijemo kompleksne web sadržaje koji će Vam pomoći da pronađete put do kupaca ili korisnika usluga, a samim tim i povećate Vaš obim poslovanja. Naš tim je od početka zajedno sa Vama, aktivno uključen u planiranje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu. 

Kod nas prilikom izrade web sajta ne postoje gotova rešenja koja se mogu preprodavati u nedogled, ne postoje već definisane forme na kojima možete izmeniti par redova tekstualnog sadržaja i par fotografija i dobiti web sajt.

Svaki web sajt je specifičan i njegov krajnji izgled i funkcionalnost se prilagođavaju Vašim potrebama prateći najnovje standarde iz oblasti web dizajna. Poseban akcenat stavljamo na samu funkcionalnost i lakoću korišćenja od strane korisnika a da pri tome ne narušimo čistinu koda prilikom kodiranja bilo kog dela sajta.

Izrada Web Sajta - VV Media Studio

POTREBNA VAM JE IZRADA WEB SAJTA

Da bi naš tim mogao da Vam dostavi što precizniju ponudu za izradu Vašeg web sajta molimo Vas da što preciznije popunite obrazac.

  NisamJesam

  NemamImam

  Izrada web sajta - VV Media Studio
  Wordpress CMS

  Prilagođena ili unikatna tema i Responsive Web Dizajn

  Standardi izrade web sajtova konstanto evoluiraju i zato Vam je potreban tim koji svojim iskustvom i znanjem može ispratiti najnovije trendove i iste implementirati na Vašoj web stranici. VV Media Studio prati najnovije trendove i ceo tim se konstantno usavršava.

  Web sajt predstavlja moćno marketinško oruđe kako za firme tako i pojedince kojima internet otvara svoja vrata. Kada je u pitanju dizajn web sajta, decenijsko iskustvo iz ove oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima, omogućuje nam da klijentima ponudimo kvalitetnu uslugu i kompletna web rešenja, bilo da je potrebno da se već postojeći web sajt prilagodi i dovede do najnovijih standarda ili je potrebno uraditi kompletan unikatni Responsive web dizajn. 

   

  WordPress CMS za izradu Web Sajtova

  Po potrebi vaše poslovna web prezentacija može biti urađena i korišćenjem CMS-a (Content Management System) i time je moguće dodatno smanjiti troškove web dizajna i programiranja. CMS koji najčešće koristimo u te svrhe je WordPress, jedan od najpoznatijih i najkorišćenijih u svetu. Odlikuju ga lakoća izrade web sajtova i fleksibilnost i gotovo je nezamislivo šta se uz pomoć WordPress-a danas ne može uraditi.

   

   

  Za više o našoj ponudi za izradu web sajta WordPress CMS-om pročitajte na našoj strani...

  REFERENCE

  Contra Team HostingPotreban Vam je pouzdan hosting?

  Kompletna hosting rešenja na jednom mestu!

  Dugogodišnja saradnja sa jednim od najpouzdanijih hosting kompanija kod nas.